Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Amsterdam Light Festival

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

zie opstapschema

Terugkomst

tussen 20.30 - 21.30 uur

Prijs

€ 69,50

Lichtkunst op top niveau

  • Donderdag 22 december 2022
  • Lichtkunstwerken langs en op de grachten
  • Kerstdagtocht, compleet verzorgd
Kerstlichtjes en grachten
Veel van onze klanten komen zelf niet meer zo snel in Amsterdam. De drukte in het verkeer en dure parkeerplaatsen schrikken mensen vaak af. Een goede mogelijkheid om Amsterdam te bekijken is met ons in de touringcar. We maken een mooie stadstoer langs alle bezienswaardigheden. In december is Amsterdam op z’n mooist. Aansluitend schuiven we aan voor een heerlijk diner in de Zoete Inval. Hierna ligt de rondvaartboot op u te wachten. Eenmaal aan boord varen we langs alle mooie kunstwerken van het Lichtjesfestival. Kunstenaars, architecten, designers en lichtontwerpers van over de hele wereld brengen iedere winter hun lichtkunstwerken en installaties tot leven tijdens het festival. Deze rondvaart is een unieke ervaring om van alle spectaculaire lichtkunst te kunnen genieten vanaf het water. Twijfel niet, ga gezellig mee en geniet van dit bijzondere lichtfestival!

Deze dagtocht is inclusief
  • vervoer per touringcar
  • stadstoer door Amsterdam
  • 3-gangen diner
  • rondvaart Amsterdam Light Festival
Opstapschema
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn. 

Meer informatie
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl