Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

De Notenkraker

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

zie opstapschema

Terugkomst

tussen 19.00 - 20.00 uur

Prijs

€ 109,50

Sprookjesachtig ballet

  • Zondag 14 januari 2024
  • Klassiek sprookjesachtig ballet
  • Dagtocht, compleet verzorgd
Wilt u in het nieuwe jaar nog even in de kerstvakantiestemming blijven? Ga dan mee naar het klassieke meesterwerk De Notenkraker. Beleef het verhaal van de jonge Clara en de speelgoed Notenkraker die verandert in een charmante prins die Clara meeneemt naar een magisch koninkrijk.

Dit ballet werd voor het eerst aan het publiek gepresenteerd in december 1892 in Sint-Petersburg in het Mariinsky Theater. De beroemde muziek van Tsjaikovski geïnterpreteerd door het getalenteerde orkest en de virtuositeit van de dansers gesublimeerd door de prachtige decors en kostuums brengt al vele generaties in vervoering. Deze onvergetelijke muziek zal u in een magische sfeer brengen en u de dromen van uw kinderen doen herbeleven.

Ontdek alle magie van dit juweel van klassiekers, perfect in deze kersttijd. Het arrangement is inclusief een brunch bij Van der Valk Oostzaan.

Deze dagtocht is inclusief
  • vervoer per luxe touringcar
  • entree voorstelling De Notenkraker, 1e rang
  • brunch
Opstapschema
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn. 

Meer informatie
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl