Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Dekselse pannentjes en najaarskleuren

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

Zie opstapschema

Terugkomst

17.00 - 18.00 uur

Prijs

€ 57,50

De Veluwe in de herfst

  • Donderdag 26 oktober 2023
  • Dekselse pannetjes lunch
  • Dagtocht, compleet verzorgd
Al vele jaren is de dagtocht met de dekselse pannetjes bij Restaurant Kriebelz in Terwolde ons populairste uitstapje. Dat is niet voor niets. Wat een leuke verrassing is zo’n maaltijd met dekselse pannetjes. Voor iedereen is er een lunch met drie verschillende gerechten geserveerd in een authentiek pannetje. Dat wordt smullen van gegaard stoofvlees van Iers rund, kippendij met een romig ananas kerriesausje en de specialiteit supermals varkensprocureur dat aan tafel wordt gesneden. De maaltijd wordt compleet geserveerd met liefst zes bijgerechten.

Omdat we in de mooie omgeving van de Veluwe verblijven maken we ’s middags nog een mooie toer met gids in de bus. U hoort waarom de bladeren vallen en ziet paddestoelen en misschien nog wel een edelhert of een everzwijn.


Deze dagtocht is inclusief:
  • dekselse pannetjes lunch
  • rondrit met gids over de Veluwe
  • vervoer per luxe touringcar
Opstapschema:
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn.

Meer informatie:
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl