Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Delfts Blauw en Scheveningen

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Opstaplocatie
Vertrek

Zie opstapschema

Terugkomst

Tussen 20.00 en 21.00 uur

Prijs

€ 75,00

Zeelucht en mooi aardewerk

  • Dinsdag 19 maart 2019
  • Bezoek Porceleyne Fles en lunch Scheveningen
  • Dagtocht, compleet verzorgd
Als het een beetje meezit, gaat u vandaag misschien al genieten van het eerste voorjaarszonnetje. In een sfeervol restaurant aan de Boulevard van Scheveningen met uitzicht op zee, geniet u van een heerlijke lunch. Natuurlijk heeft u nog gelegenheid om een frisse neus te halen en die lekkere zeelucht op te snuiven na het lange binnen zitten van de wintermaanden. Maar u gaat deze dag nog meer beleven. In de ochtenduren rijden we per touringcars langs de bezienswaardigheden van de residentie Den Haag zoals het Vredespaleis, het Binnenhof en Paleis Noordeinde. ’s Middags wordt u ook nog wat wijzer. Bij Delft denkt u automatisch aan Delfts Blauw. Rond 1700 waren er in de omgeving van Delft meer dan 33 bakkerijen waar het beroemde Delfts Blauw werd geproduceerd. Elke producent had zijn eigen merkteken.  De makers waren geïnspireerd door het prachtige Chinese porselein uit de Ming dynastie wat door de VOC naar Nederland werd vervoerd. Beroemd zijn vooral de tegels, apothekersflessen, sierborden, vazen en serviesgoed. Royal Delft (voorheen De Porceleyne Fles) is de laatste overgebleven aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Hier wordt het wereldberoemde Delfts Blauw nog volledig met de hand beschilderd volgens eeuwenoude tradities. U ontdekt de complete geschiedenis en het productieproces van het Delfts aardewerk. Ervaar de schilders’ passie, bewonder het Delfts Blauw museum en wandel door de fabriek waar ambachtslieden nog volop aan het produceren zijn.

Deze dagtocht is inclusief
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie met gebak
  • toertje door Den Haag
  • koffietafel met kroket in Scheveningen
  • pauze op de boulevard
  • excursie Royal Delft
  • 3-gangen diner
Opstapschema
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn. 

Meer informatie
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl