Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Gezellige winterbreak

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Opstaplocatie
Vertrek

Zie opstapschema

Terugkomst

Tussen 20.00 en 21.00 uur

Prijs

€ 39,50

Op bezoek bij Robèrt van Beckhoven

  • Dinsdag 19 februari 2019
  • Zoetigheid en optreden Dutch Show Company
  • Dagtocht, compleet verzorgd
Even een lekker dagje er tussen uit in de donkere maanden? Ga dan gezellig mee! Wist u dat de bekendste bakker van Nederland ook een gastvrije bakker is? ’s Morgens brengen we een bezoekje aan de winkel van Robèrt van Beckhoven. Hij is het goedlachse jurylid van het TV programma Heel Holland Bakt. Desembrood, slagroomgebakjes, hazelnootbonbons: alle zoete kunstwerkjes zijn verkrijgbaar. Via een 45 meter lange glazen gang krijgt u een kijkje in de bakkerij. Als we geluk hebben, is Robèrt zelf ook aanwezig en wie weet ontrafelt u wel een van zijn keukengeheimen…..
’s Middags reizen we naar het plaatsje Zeeland in Brabant. Aangepast aan de tijd van het jaar bestaat de lunch uit snert met roggebrood en spek. Daarna is er gezellig optreden van de Dutch Show Company. Zij nemen u mee terug naar de tijd van vroeger toen geluk nog heel gewoon was. Leuke liedjes uit Ja Zuster Nee Zuster, Swiebertje tot aan de Jantjes komen voorbij, afgewisseld met leuke anekdotes. Voordat u weer huiswaarts gaat krijgt u nog een kopje koffie of thee met 2 belegde broodjes en een kroket, dus u komt deze dag niets te kort!

Deze dagtocht is inclusief
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie met gebak van Robèrt van Beckhoven
  • bezoek winkel Robèrt van Beckhoven
  • onbeperkt snert met roggebrood en spek
  • optreden Dutch Show Company
  • koffie met 2 belegde broodjes en kroket
  • wintertoertje Brabant
Opstapschema
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn. 

Meer informatie
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl