Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Holidy on Ice

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

zie opstapschema

Terugkomst

17.00-18.00

Prijs

€ 89,50

Show Supernova

  • Zondag 26 december 2021
  • Spectaculaire ijsshow
  • Feestelijk december uitje
Na een periode van bijna vijf jaar keert HOLIDAY ON ICE, ’s werelds populairste ijsshow, eindelijk terug naar Nederland. Vanaf 9 december is de nieuwe spectaculaire show SUPERNOVA- Journey to the stars, te zien in in ons land. Bij SUPERNOVA komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Voor de voorstelling zijn ongeveer vierhonderd kostuums gemaakt. De producer zegt: “Wij willen de bezoekers een onvergetelijke ervaring voorschotelen door acts van ’s werelds beste performers te combineren met de nieuwste technische mogelijkheden.

We hebben een show kunnen creëren die het publiek niet snel vergeet. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om onszelf opnieuw uit te vinden, onze grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen. Ik ben heel erg blij dat we juist met SUPERNOVA onze comeback in Nederland kunnen maken, na een te lange afwezigheid.” Holiday On Ice is in haar 77-jarig bestaan uitgegroeid tot ’s werelds meest populaire ijsshow. Inmiddels bezochten meer dan 333 miljoen mensen een van de shows.

Bij uitstek een uitje voor de feestelijke decembermaand. Mis het niet!

Deze dagtocht is inclusief:
  • entree Holiday on Ice
  • vervoer per luxe touringcar
Opstapschema:
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn.

Meer informatie:
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl