Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Kaasmarkt Edam en Volendam

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

Zie opstapschema

Terugkomst

18.00 - 19.00 uur

Prijs

€ 85,00

Hollands glorie in Noord-Holland

  • Woensdag 31 juli 2024
  • Bezoek kaasmarkt en Volendams museum
  • Dagtocht, compleet verzorgd
Het lage waterrijke gebied rond Amsterdam heeft een rijke historie. In de ochtend pauzeren we in het kaasstadje Edam. De zeer authentieke Hollandse kern, met historische gevels langs de kades, getuigen van het rijke Edamse  verleden. U waant zich moeiteloos een paar eeuwen terug. Op woensdag is ook de traditionele kaasmarkt, dus genoeg te zien en te beleven daar.

Na de lunch in Katwoude, waar ook een kaasmakerij is, zetten we koers naar het wereldberoemde Volendam. Van een klein buurtschap uit 1462 met boerenvissers is het uitgegroeid tot een welvarend vissersdorp met leuke tradities en beroemde inwoners. Wij nemen u mee naar het Volendams Museum. Onze gids in klederdracht zal u hier hartelijk welkom heten en leuke verhalen vertellen over dit vissersdorp aan de voormalige Zuiderzee. Onderwijl ziet u huiskamers en winkels uit vroeger tijden. Uniek is ook het sigarenbandjeshuis met talloze bandjes.


Deze dagtocht is inclusief:
  • bezoek kaasmarkt Edam
  • koffietafel met kroket
  • bezoek Volendams Museum met gids
  • 3-gangen diner
Opstapschema:
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn.

Meer informatie:
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl