Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Kerst in de gouden stad Münster

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

zie opstapschema C

Terugkomst

Tussen 19.00 en 20.00 uur

Prijs

€ 39,50

Kerstwinkeldagtocht

  • Zaterdag 30 november en dinsdag 10 december
  • Meer dan 300 kerstkraampjes!
  • Kerstdagtocht

Wanneer de Prinzipalmarkt stralend verlicht is, de arcaden met adventskransen versierd zijn, de geur van Glühwein en dennengroen zich door de straten verspreid en de winkels er feestelijk uitzien, begint in Münster de mooiste tijd van het jaar.  Het historische oude centrum van Münster baadt in een zee van licht. De Prinzipalmarkt, de “Gute Stuben” van de stad straalt in een gouden glans, evenals de koopmanshuizen en de kerken. Het eerbiedwaardige verleden van deze stad zorgt voor een sfeer in optima forma.  Als het om Kerstmarkten organiseren gaat, weet men in de Bisschopsstad Münster van wanten. Liefst vijf markten in de historische ambiance van de “Altstadt” met in totaal 300 kraampjes wachten op uw komst.

Deze dagtocht is inclusief
  • vervoer per touringcar
  • koffie met koek onderweg
  • pauze in Münster
  • stadsplattegrond
Opstapschema
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn. 

Meer informatie
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl