Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Kerstshoppen in Weihnachtswelt van Centro Oberhausen

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

zie opstapschema

Terugkomst

tussen 19.00 en 20.00 uur

Prijs

€ 37,50

Kerstwinkeldagtocht Oberhausen

  • Donderdag 7 december 2023
  • Het ultieme kerstshoppen bij CentrO
  • Kerstdagtocht
Bezoek de grootste kerstmarkt van Europa
Elk jaar is de Kersttijd in Centro Oberhausen weer een unieke belevenis. Net over de grens is dit een walhalla voor shoppers. Het overdekte shoppingcenter is uitgebreid en telt maar liefst 220 winkels met de nieuwste merken. Buiten staat een geweldige Kerstmarkt opgesteld met 150 nieuwe blokhutten met klassieke sierwerken en lekkere delicatessen. U wordt uitgenodigd om te kijken, te bewonderen, te ruiken en te proeven. Tevens is er een Oostenrijks Almhüttendorf, aangeboden door het Salzburgerland, met muziek en culinaire specialiteiten uit het Alpenland. Flachauer Spezialgröstl of Salzburger Brettljause, het is er allemaal! We vertrekken dit jaar ’s morgens iets later. Het voordeel is dat we dan ’s avonds nog wat langer kunnen blijven op de Kerstmarkt. Juist aan het einde van de middag is het zo gezellig wanneer de lichtjes aan gaan.  Kerstmis in Centro is een fantastische en unieke belevenis.

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per touringcar
  • koffie met koek onderweg
  • plattegrond
Opstapschema:
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn. 

Meer informatie:
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl