Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Kerstverrassingstocht

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

Zie opstapschema

Terugkomst

Tussen 20.30 en 21.30 uur

Prijs

€ 99,00

2e Kerstdag toer

  • Maandag 26 december 2022
  • 2e Kerstdag
  • Kerstdagtocht, compleet verzorgd
De verrassingstocht op Tweede Kerstdag is niet meer weg te denken uit ons programma en kan elk jaar opnieuw rekenen op een brede belangstelling. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want zo’n uitstapje waarvan u de bestemming niet weet is altijd weer spannend. De chauffeur/reisleider verrast u met een aantrekkelijke winterse route, die onderbroken wordt voor de kerstkoffietafel en een leuke stop onderweg.  Aan het eind van de dag, dat kunnen we wel verklappen, wacht u in ieder geval een uitgebreid kerstdiner dat klinkt als een klok. Op de achtergrond speelt en zingt een muzikant gezellige kerstmuziek en liedjes van vroeger. Heerlijk toch om met Kerstmis zo’n avontuurlijk uitje te hebben?

Deze dagtocht is inclusief
  • vervoer per touringcar
  • lunvh
  • verrassingen
  • 5-gangen kerstdiner 
Opstapschema
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn. 

Meer informatie
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl