Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Leuven

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Opstaplocatie
Vertrek

zie opstapschema

Terugkomst

20.00 - 21.00 uur

Prijs

€ 43,50

City Trip bourgondisch Leuven

  • Zaterdag 13 augustus 2022
  • Ontdek bourgondisch Leuven
  • Dagtocht, verzorgd
Onze stedentrips kunnen zich altijd in een grote populariteit verheugen. Dat is geen wonder, want voor veel mensen is het een uitkomst om tegen een aantrekkelijk tarief op eigen houtje een bezienswaardige stad te ontdekken. U krijgt van ons wat tips en vervolgens kunt u de dag naar eigen wens indelen. En in Leuven zit u goed, want wat is er veel te beleven in deze bourgondische hoofdstad van België. Een historisch stadhuis, de prachtige Sint Pieterskerk, een abdij, een begijnhof, een brouwerij… alles waar België beroemd om is, vindt u hier. Bent u een shopper? Trendy boetieks, kleurrijke snuisterwinkels en authentieke speciaalzaken. U vindt het allemaal op kuierafstand. Genieten van een pintje, een wafel of een lekkere bonbon? Het is in Leuven allemaal vanzelfsprekend.

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per touringcar
  • koffie met gebak
  • vrije tijd in Leuven

Opstapschema:
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn.

Meer informatie:
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl