Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Musical The Lion King

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Opstaplocatie
Vertrek

Zie opstapschema

Terugkomst

Tussen 19.30 en 20.30 uur

Prijs

€ 119,50

Theaterspectakel met muziek van Elton John

  • Zondag 10 februari 2019
  • Verhaal over hoop, moed en liefde
  • Musical The Lion King
Gaat u met ons mee naar de koning van de musicals: The Lion King? Bereidt u zich dan voor op een theaterspektakel dat al uw verwachtingen zal overtreffen. The Lion King vertelt een onbeschrijflijk mooi verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Over het pad naar volwassenheid tegen de achtergrond van het kloppende hart van Afrika. Hoe de kleine leeuwenwelp Simba uitgroeit tot een machtige koning. Deze theatersensatie is een artistiek feest voor uw zintuigen. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. The Lion King trok wereldwijd al meer dan 80 miljoen bezoekers en is nu te zien in het imposante Circustheater in Scheveningen. Natuurlijk is er ook nog even gelegenheid om de benen even te strekken en een frisse neus te halen op de Boulevard. Wij hebben de kaarten in ieder geval tot  in optie, dus wanneer u zich voor die datum opgeeft kunt u zeker mee. Daarna zijn de kaarten op aanvraag en op basis van beschikbaarheid.

De dagtocht is inclusief
  • vervoer per luxe touringcar
  • entree 1e rang The Lion King
  • pauze Scheveningen
  • 3-gangen diner
Opstapschema
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn. 

Meer informatie
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl