Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Soldaat van Oranje - 12,5 jaar Musical

Deze reis is volgeboekt en kan niet meer geboekt worden.
Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Opstaplocatie
Vertrek

Zie opstapschema

Terugkomst

18.30 - 19.30 uur

Prijs

€ 99,00

De langstlopende musical van Nederland

  • Zondag 12 november 2023
  • Beleef avontuur Soldaat van Oranje
  • Dagtocht, compleet verzorgd
Soldaat van Oranje is de succesvolste musicalproductie van Nederlandse bodem. De tickets zijn zo populair, dat de musical al meerdere malen is verlengd. Grijp nu nog uw kans om deze overweldigende productie te zien voordat het te laat is! De musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden Erik Hazelhoff Roelfzema. De locatie is bijzonder en passend: de Theaterhangaar nabij Katwijk op een voormalig vliegveld. Uniek is de draaiende tribune zodat u het podium van alle kanten kunt zien. Mooie muziek, goede acteurs, fantastische liedjes en een aangrijpend verhaal. Alle registers worden open getrokken voor een overweldigend spektakel dat lang in uw geheugen zal blijven.
 
Attentie! Afwijkende reserveringsvoorwaarden! I.v.m. bestelling van de kaarten kunnen eenmaal gereserveerde tickets niet worden geretourneerd.

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per touringcar
  • entree 2e rang Musical Soldaat van Oranje
  • 3-gangen diner
Opstapschema:
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn.

Meer informatie:
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl