Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Break out door de Gooi- en Vechtstreek

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

13.30 uur

Terugkomst

17.15 uur

Prijs vanaf
35 personen € 19,50

Rondrit door 't Gooi

  • Koffie met gebak onderweg
  • Rondrit door Gooi en Vechtstreek
  • Boekbaar in augustus, september, oktober
Na de lockdown is het tijd voor de break out! Bent u het lange binnen zitten ook zo beu? Maar vindt u het toch ook nog een beetje spannend om gelijk een lange dag uit te gaan? Dan is dit echt iets voor u. We maken een heerlijk tochtje lekker dichtbij huis. U kunt dan rustig een beetje wennen. Vooral als u de laatste maanden aan huis gekluisterd was, zal uw hart open gaan bij het prachtige Gooi. Verscholen in het groen maakt u tijdens onze rondrit kennis met idyllische plaatsen als Lage Vuursche en het villadorp Blaricum. In Laren kunt u een beetje wegdromen en ervaren waarom de plaats zo geliefd was bij kunstenaars als Mauve, Mondriaan en de schilders van de Larense School.

We toeren ook langs, misschien wel de mooiste rivier van ons land, De Vecht. Tientallen 17e en 18e eeuwse buitenplaatsen spiegelen zich in het water en herinneren aan onze Gouden Eeuw. Toen al was de Vecht een geliefde plek om te verblijven. Schatrijke Amsterdamse kooplieden bouwden hier hun zomerhuizen om de drukke stad te ontvluchten. Want hier is het puur genieten van de unieke combinatie van historie, cultuur en een prachtig en gevarieerd landschap. 

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie en gebak
  • rondrit Gooi en Vechtstreek
  • Eventueel uit te breiden met bijvoorbeeld een pannenkoek of diner na afloop
Eemland Reisregels:
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl