Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Rozenparadijs

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

13.00 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 37,50
35 personen € 28,50
45 personen € 25,00

Bezoek aan rozentuin

  • Bezoek aan Rozenkwekerij
  • Rondrit omgeving Schiphol
  • Boekbaar in maart t/m juni
De Haarlemmermeer staat bol van de activiteiten, maar er is een kleine oase van rust. We bezoeken namelijk met u een prachtige rozenkwekerij, die gevestigd is een overdekte kas welke is omgetoverd in een schitterende groene tuin met een grote variëteit aan rozen. Onder het genot van een kopje koffie met gebak en te midden van een bonte kleurenpracht vertelt de kweker u waarom de roos de koningin der bloemen is.

In de bijbehorende winkel kunt u nog even rondneuzen tussen de boeketten, bollen en biologische groenten.Met de touringcar maken we nog een leuk rondje Schiphol. De aanblik van de vertrekkende jumbo’s en de passagiers vanuit de hele wereld is een bezienswaardigheid op zich. 

Deze dagtocht is inclusief:
  • koffie en gebak
  • uitleg rozenkwekerij
  • rondtoer Haarlemmermeer en Schiphol

Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.


 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl