Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Nieuwe huisstijl

date_range01-10-2018

Nieuwe huisstijl voor Eemland Reizen, onderdeel van Koninklijke Beuk
Eemland Reizen lanceert per 1 oktober haar nieuwe huisstijl. De afdeling marketing heeft samen met Concepticus, gelieerd aan Communicatiebureau K51 en LaLique invulling gegeven aan het ontwerp.
Eemland Reizen directeur, Jan van Leeuwen: "De reismarkt is enorm aan verandering onderhevig. Iedere speler in deze markt zal zijn processen aan moeten passen aan de wensen van de consument. Het was nu tijd om uiting te geven aan het feit dat Eemland Reizen onderdeel is van Koninklijke Beuk. Samen met hen hebben we een fantastisch mooi product, waarin we elkaar in de regio 't Gooi en daarbuiten kunnen versterken. Zowel op het gebied van busvervoer, dagtochten en groepsreizen'.  

Monique Beuk, Marketing Eemland Reizen: 'De organisatieverandering van Eemland Reizen binnen de Koninklijke Beuk groep vroeg om een compleet nieuwe huisstijl. De voorheen zakelijke, ietwat sobere, huisstijl is vervangen door een frisse uitstraling die thuis hoort bij Koninklijke Beuk. Zo is de Eemland blauwe kleur vervangen voor het duidelijk herkenbare Beuk Blauw. Het oranje in het Eemland logo is behouden. Oranje is en blijft de kleur van het wij-gevoel, waardoor relaties en medewerkers zich nog meer zullen herkennen in de bedrijfscultuur en dienstverlening zoals Eemland Reizen, onderdeel van Koninklijke Beuk dat voor ogen heeft.'