Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Wijs op reis, Covid-19 maatregelen

date_range02-07-2020

Wijs op reis met Eemland Reizen
Deze Covid-19 richtlijn geldt voor de inzet van touringcars vanaf 1 juli 2020. De richtlijn is gebaseerd op overheidsadviezen en deels op de regels die gelden in het Openbaar Vervoer, aangevuld met branchespecifieke zaken. 

De belangrijkste items die doorgevoerd zijn zetten wij voor u op een rijtje. Bij iedere vervoersaanvraag en orderbevestiging sturen wij dan geldende de Covid-19 richtlijn mee. 

Aantal personen
Het wagenpark van Eemland Reizen staat Coronaproof voor u klaar. Vanaf 1 juli jl. is het weer toegestaan om met de volledige bezetting in de touringcars te rijden. Wel is het noodzakelijk dat iedereen van 13 jaar en ouder aan boord een mondkapje draagt. Wij nemen uw aanvraag nauwkeurig met u door en adviseren het juiste aantal conform de norm.

Hygiëne maatregelen aan boord
Ventilatie vormt een belangrijk element in de bestrijding van het virus. Om die reden worden de touringcars na iedere rit extra geventileerd. Daarnaast worden de cockpit, dashboard, tafeltjes, leuningen en dergelijke gereinigd met anti-bacteriële spray.

Bij de entrees is desinfecterende handgel aanwezig, zodat passagiers en chauffeurs de handen regelmatig kunnen reinigen.
De cockpit van de chauffeur is op 1,5 meter afstand gemarkeerd met een strip op de grond. Passagiers worden verzocht deze afstand te respecteren voor een veilige en private werkplek. De passagiers zijn verplicht om mondkapjes te dragen. De mondkapjes zijn voor eigen verantwoording en aanschaf. Indien gewenst kunnen wij mondkapjes leveren.

Geen annuleringskosten
Heeft u plannen voor een zakelijk  ontvangst, studietrip of familieuitje en wilt u de touringcar al boeken? Doe het dan gerust. Wij begrijpen de onzekerheid rondom deze plannen. Wij berekenen dan ook geen annuleringskosten als de rit om reden van corona maatregelen toch niet doorgaat. Dit geldt voor reserveringen die vanaf nu gedaan worden.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de huidige richtlijnen en mogelijkheden over het reizen per touringcar neem contact op met Jan van Leeuwen via 035-6234247 of jan@eemlandreizen.nl