Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Adembenemende zandverhalen

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

17.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 71,50
35 personen € 61,50
45 personen € 55,00

Grootste expositie zandsculpturen

  • Ruim 35 zandartiesten en beeldbouwers
  • Toeristisch stadje Elburg
  • Hele jaar boekbaar
Wanneer u echt iets geweldigs wilt zien, ga dan met ons mee naar de Zandverhalen in Elburg. In het gezellige toeristische stadje Elburg, tussen de oude botters van weleer, kunt u in een overdekte hal de grootste expositie zandsculpturen van de wereld zien. In drie grote hallen met meer dan 300 zandsculpturen, komen de verhalen van onze cultuur tot leven. U ziet bijbelse taferelen zoals Adam en Eva in het paradijs, Mozes op de Berg, het leven van Jezus en de toren van Babel tot 8 meter hoogte verrijzen, gemaakt door de beste 35 zandartiesten en beeldhouwers uit de hele wereld.

Daarnaast wordt het een totaalervaring door stokoude deuren uit het Verre Oosten, grote Spaanse watervallen en talloze olijfbomen. Dankzij oude botters wordt het karakter van Nederland met zijn zeevaarders door het geheel heen verweven. Ter geruststelling: u wandelt over verharde paden, dus niet door het mulle zand. Het hele gebeuren is beslist geen opdringerige boodschap van het geloof maar een unieke ervaring van onze cultuur. In één woord overweldigend.
 
Deze dagtocht is inclusief
  • koffie met gebak
  • koffietafel met kroket
  • entree Zandverhalen
Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl