Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Bollenmandje vullen

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

13.00

Terugkomst

17.00

Prijs vanaf
25 personen € 48,50
35 personen € 42,50
45 personen € 38,50

Eigen mandje met 50 bollen mee naar huis

  • Haal het voorjaar in huis
  • Eigen mandje met 50 bollen
  • Uitleg over de bollenteelt
Hoe fijn is het om in het najaar al bezig te zijn met het naderende voorjaar. Dat kan bij de bloembollenkwekerij van de familie Koster in Kudelstaart. Onder begeleiding gaat u hier een bollenmand van 30 cm doorsnede vullen met meer dan 50 voorjaarsbollen. U wordt ontvangen met koffie of thee en krijgt eerst uitleg over bloembollen in het algemeen en de kwekerij. Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Allereerst wordt de mand gevuld met potgrond en daarna komen de verschillende soorten bloembollen.

Deze bloembollen mag u zelf uitkiezen. Dit gaat laag voor laag, wat ook wel etagebeplanting genoemd wordt. Alle bakken met bollen zijn duidelijk genummerd, zodat u weet in welke laag ze moeten komen en hoeveel stuks u nodig heeft. Tevens zijn ze voorzien van goede beschrijvingen en foto’s zodat u weet hoe de bloemen eruit zien in het voorjaar. Doordat de mand wordt gevuld in meerdere lagen, heeft u er in het voorjaar wel tot 3 maanden plezier van!

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie met gebak
  • excursie bollenmand vullen
  • bollenmand voor thuis
     
Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.


Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.


 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl