Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Brabantse verwennerij en historische gezelligheid

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
35 personen € 62,50
45 personen € 56,50

Beleef het Brabantse Hilvarenbeek

  • Muziek, orgels, kristal en spiegels
  • Kermis, terug in de tijd
  • Boekbaar in winter
Kent u Museum Dansant in Hilvarenbeek? De prachtige zaal in Tuschinskistijl met spiegels en kroonluchters en vol historische orgels heeft menigeen al een onvergetelijke middag bezorgd. In december heeft men hier een fantastisch verwenarrangement. Na een welkomstdrankje en belegde broodjes (kroket!) en Kerstbrood tussen de orgels, verkast u naar Soet en Vermaeck en maakt u kennis met de kermis van weleer, toen het nog het feest van het jaar was.

Eigenaar Chris leidt u op humoristische wijze rond langs o.a. het rad van fortuin en het vlooientheater waarbij de inwendige mens niet wordt vergeten: poffertjes, suikerspin, advocaat met slagroom of een drankje en voor vertrek koffie met een Brusselse wafel uit de salon van Victor Consael. Verspreid door het hele pand ziet u miniatuur kerstallen uit de Kempen. Dit is een dikke aanrader!
 
Deze dagtocht is inclusief:
  • broodjeslunch met kerstbrood
  • entree museum met rondleiding
  • verwenmiddag met lekkernijen
Rolstoelvriendelijk
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.
 
Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl