Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Charles Dickens en najaar in de Achterhoek

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Opstaplocatie
Vertrek

Zie opstapschema

Terugkomst

tussen 17.30 - 18.30 uur

Prijs

€ 65,00

Achterhoekse streekgerechten

  • Dinsdag 18 oktober 2022
  • Dickens en streekgerechten
  • Dagtocht, compleet verzorgd
De grote verscheidenheid aan bossen, heuvels, landgoederen, schilderachtige stadjes en dorpen maakt de Achterhoek bij uitstek geschikt voor een heerlijke najaarstocht.  Een gids in de touringcar zal ons begeleiden zodat we de mooiste plekjes zien en leuke verhalen horen. De warme lunch wordt iets bijzonders: een Achterhoekse Streekgerechten Proeverij. Onze kok Steffan neemt u met een vermakelijk verhaal terug in de tijd. Buffettafels met bekende warme en koude gerechten, maar ook specialiteiten zoals wentelteefjes, poddik en balkenbrij. Dat wordt smullen!

Met het einde van het jaar in zicht, komen de verhalen van Charles Dickens weer in de belangstelling zoals A Christmas Carol. Om in de stemming te komen, brengen we daarom een bezoek aan het Charles Dickens Museum. U wordt ondergedompeld in het Engeland van meer dan een eeuw geleden. De verhalen van Dickens zijn tijdloos, zoals over de verbitterde vrek Scrooge die uiteindelijk tot inkeer komt. Aansprekend met de naderende Kerst!


Deze dagtocht is inclusief
  • vervoer per touringcar
  • koffie met gebak
  • Achterhoekse proeverij
  • entree Dickensmuseum
Opstapschema
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn. 

Meer informatie
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl