Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Cultuur opsnuiven in Amsterdam

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Opstaplocatie
Vertrek

Zie opstapschema

Terugkomst

Tussen 16.30 - 17.30 uur

Prijs

€ 46,50

Rijksmuseum in de ochtend

  • Zondag 6 november 2022
  • Bezoek aan de Nachtwacht
  • Broodjeslunch aan boord salonboot
Amsterdam is de laatste jaren overspoeld door buitenlandse toeristen, zodat velen van ons de hoofdstad links laten liggen. Dat is jammer, want onze hoofdstad heeft op cultureel gebied heel veel te bieden. Een mooie kans om de stad op een rustige manier te herontdekken is op deze zondagochtend. Buiten het hoogseizoen en zonder uitgaanspubliek rijden we naar onze ontwakende hoofdstad. U kunt een kijkje gaan nemen in het Rijksmuseum waar u meer komt te weten over de werkzaamheden van de Operatie Nachtwacht. Ook niet te missen De Eregalerij met schilderijen van o.a. Frans Hals, Jan Steen, Vermeer en Rembrandt en de collectie scheepsmodellen.

Liever naar het Van Gogh Museum? Dat kan ook! Vincent van Gogh is een van Nederlands beroemdste kunstenaars. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh en maak kennis met meesterwerken als Amandelbloesem en De Slaapkamer. Daarnaast ziet u ook tekeningen en brieven. U ontdekt de ideeën en ambities achter zijn kunst. 

Natuurlijk maken we ook van de gelegenheid gebruik om een leuk toertje door Amsterdam te rijden met de touringcar. U kunt bij uw boeking doorgeven of u het Rijksmuseum of het Van Goghmuseum wenst te bezoeken.


Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per touringcar
  • koffie en gebak
  • boottocht van 3 uur
  • broodjeslunch met soep aan boord
  • toertje door Kennemerland
Opstapschema:
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn.

Meer informatie:
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl