Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Dekselse pannetjes

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

09.00 uur

Terugkomst

17.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 49,50
35 personen € 39,50
45 personen € 35,00

Dat wordt smullen

  • Verwennerij bij Brasserie Kriebelz
  • Prachtige herfstkleurentocht
  • Boekbaar september t/m februari
Wat geniet iedereen toch altijd van die dekselse pannetjes bij Brasserie Kriebelz. U krijgt hier niet één hoofdgerecht geserveerd, maar meerdere hoofdgerechten. Zo kunt u lekker verschillende dingen proeven. De menu’s worden ook aangepast aan de tijd van het jaar.

Voor de wintermaanden zijn er verschillende mogelijkheden. Houden uw reisgenoten van stamppot? Dat wordt smullen met boerenkool, zuurkool en hutspot. Er worden maar liefst vier vleessoorten geserveerd: verse braad- en rookworst, een speklapje en een 12 uur lang gegaard stoofpotje van Iers rundvlees. De tafelzuren zoals augurken en zilveruitjes maken het feest compleet.

Tegen een meerprijs van € 9,00 per persoon is ook een wilddiner mogelijk met een gegaard stoofpotje van wildzwijn en een gehaktballetje van hert. Dit alles wordt aangevuld met aardappelpuree, aardappelkroketjes, rode kool, spruitjes en stoofpeertjes. Bij het wilddiner is ook nog een nagerecht bij de prijs inbegrepen. In de ochtenduren maakt u een prachtige herfsttintentocht en maakt u een stop voor een kopje koffie en een smakelijk gebakje.

Verder is dit uitstapje heel goed uit te breiden met bijvoorbeeld een spectaculaire roofvogelshow of een bezoek aan een hertenboerderij. Informeer naar de mogelijkheden.

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie met gebak
  • stamppot pannetjes
  • herfstkleurentocht
Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.


Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl