Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Dineren op grote hoogte in Rotterdam

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

09.00 uur

Terugkomst

17.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 56,50
35 personen € 46,50
45 personen € 41,50

Lichtjes kijken vanuit UFO restaurant

  • Bezoek UFO restaurant
  • Lichtjestoer Rotterdam
  • Boekbaar in november en december
In december is Rotterdam op zijn mooist. Uitbundige feestverlichting en schitterende Kerstetalages houden de aandacht van de bezoekers gevangen. Deze lichtjestoer brengt u er middenin. De statige Coolsingel, de moderne architectuur en de lichtjes van de haven, de Euromast en de Erasmusbrug….. U gaat het allemaal zien. Met het naderende Kerstfeest en de jaarafsluiting, moet de maaltijd iets bijzonders zijn.

We gebruiken de maaltijd daar om 15.00 uur in het UFO restaurant. U zit aan 6-persoons tafels en het complete restaurant gaat vervolgens heel langzaam naar 42 meter hoogte. U heeft vervolgens een adembenemend uitzicht over de stad en ziet langzaam de schemer invallen en de verlichting aan gaan. De maaltijd bestaat uit sandwiches met zalm of roomkaas, broodjes om zelf te beleggen, croissant, smoothie, fruit, koffie, thee of frisdrank. Op uw eigen bakplaat kunt u zelf roerei, spek en röstirondjes bakken. Een bijzondere ervaring!

Deze dagtocht is inclusief:
  • luxe lunch
  • bezoek UFO restaurant
  • lichtjestoer Rotterdam
Eemland Reisregels:
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl