Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Domburg en varen op het Veerse Meer

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

zie opstapschema

Terugkomst

20.30 - 21.30 uur

Prijs

€ 79,50

Varen in Zeeland

  • Vrijdag 16 augustus 2024
  • Genieten van Zeeuws natuurschoon!
  • Dagtocht, compleet verzorgd
Veere is een van de meest geliefde plaatsen van Zeeland. Geen wonder, want het historische en romantische centrum zal u ongetwijfeld bekoren. Vanwege de ligging aan het Veerse Meer heerst er in de zomermaanden zo’n gezellige vakantiesfeer met al die watersporters. Om optimaal te genieten maakt u aan boord van een luxe salonboot een rondvaart op het Veerse Meer. Op de heenreis rijden we langs de verschillende Deltawerken die u vanuit de touringcar prachtig kunt bewonderen. Een van de mooiste badplaatsen van ons land is Domburg. Vanwege het unieke licht was deze plaats een bron van inspiratie voor schilders als Jan Toorop en Mondriaan. Tijdens een korte vrije pauze kunt u de unieke sfeer opsnuiven en heerlijk wegdromen op een terrasje.

Deze dagtocht is inclusief:
  • koffie met gebak
  • tourrit Deltawerken
  • pauze Domburg
  • rondvaart Veerse meer
  • 3-gangen diner
Opstapschema:
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn.

Meer informatie:
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl