Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Duizenden kaarsjes in Pantropica Luttelgeest

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

Zie opstapschema

Terugkomst

Tussen 21.00 - 22.00 uur

Prijs

€ 82,50

Kerstsfeer tussen de bloemen

  • Vrijdag 20 december 2024
  • Kerstsfeer in Pantropica
  • Dagtocht, compleet verzorgd
Wie in december op zoek is naar de echte magische, gezellige en warme Kerstsfeer, kan zijn hart ophalen in Pantropica, de nieuwe naam voor de Orchideeënhoeve. De overdekte tuinen baden in het licht van honderden kaarsen en lampionnen. Door het kaarslicht wordt dit tropische gebeuren ook nog eens met een romantisch tintje overgoten. Winterdromen komen tot leven. Natuurlijk is er ook een gezellige overdekte  Kerstmarkt waar u kunt zien hoe ambachtslieden hun creaties vervaardigen en er is ook ander entertainment zoals sfeervolle muziekoptredens. Aan het einde van de middag wordt in de Orchideeënhoeve een feestelijk diner geserveerd. Genieten en u komt helemaal in de Kerstsfeer.

Deze dagtocht is inclusief:
  • koffie en warme apfelstrudel
  • entree kaarsjesavond Pantropica
  • 3-gangen diner met keuze uit vis of vlees
Opstapschema:
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn. Voor onze kerstreizen geldt dat opstapmogelijkheden zowel in regio Hilversum als in de regio Bollenstreek mogelijk.

Meer informatie:
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl