Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Hallo hier Hilversum - Beeld en Geluid

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

08.45 uur

Terugkomst

17.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 59,50
35 personen € 50,50
45 personen € 46,00

Beleef het verleden

  • Meer dan 65 jaar televisiegeschiedenis
  • Rondrit door 't Gooi
  • Hele jaar boekbaar
Overweldigend, zo kunnen we zonder overdrijving uw eerste indruk weergeven, wanneer u het kleurrijke imposante gebouw van Beeld en Geluid binnengaat. U maakt kennis met een feestelijk programma, bomvol topamusement uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. Beleef het verleden met de collectie van Beeld en Geluid, vol onvergetelijke herinneringen in tal van bijzondere fragmenten uit meer dan 65 jaar televisiegeschiedenis en een aantal bijzondere objecten uit de depots. Twee uurtjes vol nostalgie, oude bekenden en onvergetelijke hoogtepunten.

Geniet onder andere van Swiebertje, de liedjes uit Ja Zuster Nee Zuster, André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, de cavia-race uit de Wie-Kent-Kwis en de lopende band van Mies Bouwman. Een uur vol nostalgie, meezingen met televisie-tunes en een hernieuwde kennismaking met alle grote televisiesterren van vroeger.
Vervolgens biedt de gastvrouw of - heer de unieke gelegenheid om een aantal bijzondere objecten uit de depots van Beeld en Geluid te bekijken. Bijvoorbeeld de clownsschoenen van Pipo de Clown, poppen uit de Fabeltjeskrant en de kleding van Zuster Klivia uit Ja Zuster Nee Zuster. ’s Middags doorkruisen we het Gooi via bossen, heidevelden en prachtige villadorpen.

Deze dagtocht is inclusief:
  • koffie met tv gebakje
  • entree met excursie
  • koffietafel met soep en kroket
  • rondrit door 't Gooi
Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl