Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Hilversum, 100 jaar Mediastad

Array
Vragen... wij bellen u
Prijs vanaf
25 personen € 49,50
35 personen € 41,50
45 personen € 38,50

100 jaar Media geschiedenis

  • Groepsdagtocht
  • 100 jaar Media geschiedenis
  • Vanaf 25 personen
Hilversum is de Verhalenfabriek van Nederland. Dat begon met de komst van de Nederlandse Seintoestellen Fabriek (NSF), die in Hilversum werd gevestigd. Dat bleek het begin van een eeuw Nederlandse mediageschiedenis. In 1923 verzorgde Willem Vogt, de latere medeoprichter van de AVRO er de eerste officiële radio-uitzending. Na de Tweede Wereldoorlog volgden televisiestudio’s op wat nu het Media Park is en anno 2018 gaan 365 dagen per jaar 24/7 verhalen vanuit de Mediastad de hele wereld over. Tijdens het jubileum jaar spelen radio, televisie en nieuwe media de hoofdrol in Hilversum Mediastad. Bij Beeld en Geluid wordt u ontvangen met koffie en een gebakje, start het interactieve filmprogramma waarbij we samen herinneringen ophalen aan de leukste televisiemomenten. Geniet o.a. van Swiebertje, de liedjes van Ja Zuster Nee Zuster, André van Duin, de cavia race uit de Wie Kent Kwis en de lopende band van Mies Bouwman. In de depots ziet u nog leuke objecten als de schoenen van Pipo de Clown en de poppen uit de Fabeltjeskrant. Ter ere van het jubileumjaar heeft Eemland Reizen een bijzondere touringcar speciaal met afbeeldingen uit de omroepgeschiedenis. Wanneer u in de bus stapt, staat u al oog in oog met coryfeeën als Willeke Alberti en Willem Ruys. Mis deze kans niet!

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • entree Beeld en Geluid met TV Parels
  • koffietafel met soep
  • toertje door 't Gooi
De tocht 100 Jaar Mediastad kan alleen op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en kan niet in de herfstvakantie tussen 13/10 en 27/10. 

Groepsreizen op maat
Wilt u mooie en interessante locaties in Nederland ontdekken en houdt u van gezelligheid? 
Dan bent u bij Eemland Reizen aan het juiste adres. Bekijk alle groepsreizen of vraag offerte aan op basis van het aantal personen, uw voorkeursbestemming en data. Wij denken met u mee en leggen met plezier een groepsreis op maat aan u voor. 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl