Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Kastelen en herfstkleuren

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

zie opstapschema

Terugkomst

19.30 en 20.30 uur

Prijs

€ 72,50

Najaarstocht in de Achterhoek

  • Donderdag 21 oktober 2021
  • Verstilde bossen in herfsttooi
  • Fantasie en romantiek
De grote verscheidenheid aan bossen, maakt de Achterhoek bij uitstek geschikt voor een heerlijke najaarstocht. Verstilde bossen in herfsttooi met de mooiste pasteltinten. Tal van rustieke boerderijen liggen temidden van al dat schoons te dromen. Net als wij zult u zeker nieuwsgierig zijn hoe zo'n boerenhoeve is ingericht. We landen daarom aan bij de monumentale, Saksische boerderij Erve Brooks, alwaar we gastvrij worden onthaald op een welverzorgde koffietafel.

Hierna krijgt u de gelegenheid te ontdekken wat deze romantische boerderij zoal herbergt. En dat is niet mis. Boeiend is ook de kastelenroute die we per touringcar en begeleid met een gids maken in de omgeving van Vorden. U hoort het fijne over elk kasteel dat zijn eigen verhaal heeft. Door het vallende blad zijn de kastelen ook goed zichtbaar.

Met een beetje fantasie beleeft u romantische tijden!

Deze dagtocht is inclusief:
vervoer per touringcar
koffie en gebak
koffietafel met kroket
kastelentocht met gids
3-gangen diner

Opstapschema:
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn.

Meer informatie:
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl