Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Middagje herfstkleuren

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

13.30 uur

Terugkomst

17.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 31,50
35 personen € 26,00
45 personen € 21,50

Afscheid van de zomer

  • Herfsttintentoer naar wens
  • Koffie met gesorteerd gebak
  • Boekbaar september t/m november
De dagen worden korter en de herfst laat er geen twijfel over bestaan. We gaan afscheid nemen van de zomer. De goudbruine tinten toveren de bossen als het ware om tot een groot sprookjeswoud. Met een laagstaand zonnetje zal het geheel nog intenser kleuren. Ook de herfst heeft zo haar bekoringen. In overleg met u stellen we een route samen die niet te ver van huis zal zijn, maar zeker in de smaak zal vallen. U zult er versteld van staan hoeveel er in uw omgeving te zien zal zijn. Wanneer er dan nog wordt gestopt voor een kopje koffie met gebak is het feest compleet. 

Deze dagtocht is inclusief
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie en gebak
  • herfsttintentoer
 Rolstoelvriendelijk
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.
 
Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl