Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Miniatuurstadje Madurodam

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

17.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 63,50
35 personen € 55,00
45 personen € 49,50

Nederland in het klein

  • Nederland in vogelvlucht
  • Toerrit Zuid-Holland
  • Hele jaar boekbaar
In Madurodam ziet u in vogelvlucht wat Nederland zo typisch Nederlands maakt: Sfeervolle geveltjes en grachten, Hollandse taferelen als de gezellige drukte op de Kaasmarkt in Alkmaar, De Sint Jan Basiliek in ’s Hertogenbosch, het Rijksmuseum en nog vele andere markante bouwwerken. Maar ook moderne havens, kantoorgebouwen en de Maeslantkering die Holland droog houdt kunt u er bewonderen. Alles is exact nagebouwd, precies 25 maal kleiner dan in werkelijkheid.

Hier kunt u elke dag van het jaar terecht voor een wandeling van Schiphol naar de Domtoren, van het Binnenhof naar de Euromast en meer. Zoals gebruikelijk bij iedere stad, wordt ook Madurodam doorlopend verfraaid en uitgebreid, zodat wanneer u dit stadje opnieuw met een bezoek vereert er steeds wat nieuws te ontdekken valt. Na de koffietafel die bij aankomst in Madurodam voor u klaar staat, kunt u al dat moois op uw gemak gaan bekijken.

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffietafel met kroket
  • entree Madurodam
  • toerrit Zuid-Holland

Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl