Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Museum dansant of nostalgische kermis

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

08.30 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 59,50
35 personen € 50,50
45 personen € 46,50

Beleef het Brabantse Hilvarenbeek

  • Muziek, orgels, kristal en spiegels
  • Kermis, terug in de tijd
  • Hele jaar boekbaar
Aan de rand van het  Brabantse Hilvarenbeek staat het in Art Nouveau- en Tuschinskistijl gebouwde Museum Dansant. Het is een museum vol muziek. Als u naar binnen gaat waant u zich in het begin van 1900. In een sfeer die bepaald wordt door prachtige orgels, mahonie, kristal en spiegels beleeft u een middag die u niet snel zult vergeten. Tijdens de rondleiding maakt u een reis door de tijd en beleeft u de gezellige sfeer van weleer. U verbaast zich over het magistrale Mortier-orgel en doet een dansje op de klanken van een mechanisch robot-orkest.
 
Voor degenen die het museum al kennen maar toch nog eens zo’n gezellige middag willen hebben, is er iets nieuws. De locatie is namelijk uitgebreid met een nostalgische kermis anno 1950. Op net zo’n humoristische wijze als boven, gaat u terug in de tijd maar nu naar de tijd toen de kermis nog 3 dagen het feest van het jaar was met o.a. het rad van fortuin, cinemascoop, vlooientheater etc. Een Brusselse wafel uit de salon van Victor Consael, suikerspinnen en andere attracties geven u weer dat spannende gevoel dat u in uw jeugd had, wanneer de kermis in aantocht was.
 
Deze dagtocht is inclusief:
  • koffie met gebak
  • broodjeslunch met kroket
  • entree met drankje en presentatie
  • poffertjes, suikerspin en loterij
  • toerrit Brabant
 
Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl