Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Musical Anastasia

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

19.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 92,50
35 personen € 85,00
45 personen € 79,50

Internationale Broadway Musical

  • Musical over de familie Romanov
  • Genieten van musical Anastasia
  • Hele jaar boekbaar
In het AFAS Circustheater Scheveningen maakt u kennis met het internationale Broadway-succes Anastasia. Anastasia vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov?

Anastasia, ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment, ging in 2017 in première op Broadway en vierde al grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical – vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums – kreeg overal geweldige recensies. De prachtige songs, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoor je in een Nederlandse versie. Speciaal voor de woensdagmiddagen is er voordelig arrangement. U heeft dan tevens gelegenheid om een rondje op de boulevard van Scheveningen te wandelen en bent niet te laat thuis.

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per touringcar
  • entree musical Anastasia, matinee voorstelling
  • 3-gangen diner
Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl