Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Stamppot pannetjes en de Posbank

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Opstaplocatie
Vertrek

Zie opstapschema

Terugkomst

19.30 en 20.30 uur

Prijs

€ 62,50

Genieten van de prachtige Veluwe

  • Donderdag 21 oktober 2021
  • Rondrit met een gids
  • Prachtig landschap en smakelijk stamppotjes
Altijd weer mooi… De donkere dennen, afgewisseld met bladeren in een bond palet van najaarskleuren vormen een schitterend decor. Het geheel krijgt iets bijzonders door de speciale lichtinval, die het najaar nu eenmaal heeft. Met een gids toeren we over De Posbank, een van de spectaculairste plekjes op de Veluwe. Een stuwwal, ontstaan in de ijstijd met een afwisselend landschap van heidevelden, bos met pijnbomen en stuifzand. Het hoogste punt ligt maar liefst op 110 meter hoogte boven NAP waardoor u bij mooi weer een prachtig uitzicht heeft over het IJsseldal en de Achterhoek.

U mag dus heel wat verwachten wanneer u meegaat met deze schitterende tocht. Vanwege de vele haarspeldtochten zult u zich in het buitenland wanen. Voor de lunch wordt u getrakteerd op 3 verschillende dekselse pannetjes. Dat wordt smullen met boerenkool, zuurkool en hutspot. Er worden maar liefst vier vleessoorten geserveerd: verse braad- en rookworst, een speklapje en een 12 uur lang gegaard stoofpotje van Iers rundvlees. De tafelzuren zoals augurken en zilveruitjes maken het feest compleet.

Deze dagtocht is inclusief:
  • koffie en gebak
  • pannetjes met 3 soorten stamppot
  • rondrit met gids
  • koffietafel met kroket
  • vervoer per touringcar
Opstapschema:
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn.

Meer informatie:
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl