Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Tientjestour

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

18.30 uur

Terugkomst

20.30 uur

Prijs vanaf
35 personen € 10,00

Rondrit in eigen omgeving

  • Erop uit en toch dicht bij huis
  • Genieten van 't voorjaar
  • Bboekbaar
Het is voor onze senioren een zware tijd is geweest. Na bijna een jaar binnen te hebben gezeten, komen  bij velen de muren inmiddels op hen af. De mensen snakken er naar om er weer voorzichtig een beetje op uit te gaan. 
Speciaal voor de bewoners van seniorencomplexen hebben wij een speciale “tientjestoer” bedacht, waarbij we met uw gasten twee uurtjes door de omgeving rijden. We halen het voorjaar in huis en rijden rustig een toertje waarbij de mensen kunnen genieten van het ontluikend groen aan de bomen, bloemen en planten in de mooiste kleuren en misschien zien we nog lammetjes. De lente en het nieuwe leven geeft energie aan iedereen.
Heeft u speciale wensen voor de route, laat het ons dan weten.
Desgewenst kunt u het tochtje nog uitbreiden met een pakje drinken en een gevulde koek voor alle deelnemers. En u weet dat Eemland Reizen u in de watten legt, dus geen melige fabriekskoek  maar een heerlijk knapperige van meesterbakker Burgt.
Wij hebben al verschillende proefritjes gemaakt en de reacties van de deelnemers waren zonder uitzondering laaiend enthousiast. “Wat heerlijk”, “Hier waren we aan toe” en “Wat word ik toch gelukkig om gewoon mijn omgeving weer eens te zien”.
Leuk toch?
 
Deze dagtocht is inclusief:
  • rondrit in uw omgeving
Deze dagtocht is uit te breiden met:
  • gevulde koek en een pakje drinken à € 4,50 p.p.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl