Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Tropische Orchideeënpracht

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 67,50
35 personen € 57,50
45 personen € 51,00

Tropisch regenwoud in Luttelgeest

  • Bezoek orchideeënhoeve
  • Bloementuin, vlindermuur, watervallen
  • Hele jaar boekbaar
Aan de bomen hangen mandarijnen, de bananenbomen reiken tot aan de nok en overal staan en kruipen de meest exotische planten in een schitterende omgeving. Het klinkt ongelofelijk, maar u bent beland in het tropisch regenwoud van de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Hier staat de orchidee centraal. Een zee van drieduizend variëteiten van deze wonderschone plant is er te bewonderen. En of dit alles nog niet genoeg is, is daar ook nog een oosterse tuin. Dwalend door het regenwoud en de tuinen met z'n watervallen, vijvers, kronkelende paadjes en bruggetjes waant u zich welhaast in een paradijs op aarde.
 
Er is ook een heuse Vlinder Vallei met steile rotswanden, waardoor duizenden vlinders vrij rondfladderen. Recent is er ook een hangende bloementuin naar Japans voorbeeld geopend. Mocht u moe zijn van het wandelen langs al dat moois, vleit u zich dan gerust neder in een van de rieten stoelen in deze tuin en geniet van de rust en schoonheid die er van uitgaat. Na een smakelijke koffietafel kunt u naar hartenlust gaan genieten van al het schoons dat dit tropische paradijs u te bieden heeft. Als herinnering aan uw bezoek krijgt u bij vertrek een junglebox mee naar huis.
 
Deze dagtocht is inclusief:
  • koffietafel met kroket
  • entree Orchideeënhoeve
  • jungleboxje met chocolaatjes
  • toerrit door de Polders
Rolstoelvriendelijk
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl