Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Zomerkoninkjes en koetsen

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 62,50
35 personen € 51,00
45 personen € 45,00

Uitstapje met een koninklijk randje

  • Bezoek aan Koetserij
  • Aardbeien proeven
  • Boekbaar vanaf eind mei
ZBent u dol op aardbeien? Het Westbrabantse plaatsje Rijsbergen ligt in het grootste aardbeienteeltgebied van Europa. Al sinds de jaren ’50 is de familie Bastiaansen hier aan de slag om met passie deze gezonde rode vrucht te kweken. Dit gebeurt op milieubewuste en duurzame wijze en men heeft er bewust voor gekozen om geen “fabriek” te zijn en te gaan voor kwaliteit ipv kwantieit.

Omdat er zo veel belangstelling was voor een excursie, heeft men een echt “aardbeienterras” gebouwd, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie en een Rijsbergs wafeltje (suikerwafeltje met verse aardbeien). Daarna volgt een rondleiding waarbij u allerlei interessante, leerzame en leuke dingen krijgt te horen over de aarbeienteelt. Een beetje humor zal niet ontbreken tijdens de uitleg. Zo krijgt u te horen waarom de aardbeienboer ’s avonds om 11 uur nog staat te fluiten. Na afloop kunt u het winkeltje bezoeken met 'aardbeiensnuisterijen', aardbeienplanten en natuurlijk verse aardbeien.

I.p.v. de koffietafel kunt u zonder meerprijs kiezen voor een lunch “vol au vent” met huisgemaakte kippenragout, rauwkost en frietjes. Tegen een meerprijs van € 7,-- pp is ook een warme 3-gangen lunch mogelijk met 2 pannetjes.

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • bezoek aan Aardbeienterras met rondleiding
  • koffie en aardbeienwafel
Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl