Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Zondag zonder zorgen

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

In overleg

Terugkomst

In overleg

Prijs

Prijs op aanvraag

Bijvoorbeeld met muzikaal intermezzo

  • Easy sunday morning, alles is mogelijk ...
  • Concertgebouw, Rijksmuseum, high tea of rondrit
  • Boekbaar september t/m februari
Houdt u niet van saaie zondagen? Dan weten wij een goede oplossing. Gezellig met de touringcar erop uit! Wij hebben talloze leuke ideetjes voor een fijn uitstapje. Een greep uit de mogelijkheden: op zondagochtend naar Amsterdam met bijvoorbeeld een bezoek aan het Rijksmuseum. Wat is het dan heerlijk rustig. Ook leuk, met uw gezelschap een toertje maken naar de kust en daarna lekker eten bij een echt Indisch restaurant. Liever iets muzikaals? Eemland Reizen is de trotse huisvervoerder van het wereldberoemde Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor.

Graag willen wij u mee laten genieten van een optreden van deze fantastische musici. Regelmatig zijn er optredens tijdens het Zondagochtend Concert in het Concertgebouw in Amsterdam met haar adembenemende akoestiek. Niet op zondag maar zeker het vermelden waard: De Vrijdag van Vredenburg. Uw gezelschap zal onder de indruk zijn, niet alleen door de muziek maar ook door de kennismaking met het compleet vernieuwde Muziekcentrum Vredenburg wat alleen al een bezoek waard is.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl