Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Zwevende bloementuin

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.30 uur

Terugkomst

17.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 45,00
35 personen € 36,50
45 personen € 33,50

Bloemenpracht in Orchideeënhoeve

  • Groepsdagtocht
  • Boekbaar van september t/m december
  • Slechts 1x in- en uitstappen
Misschien bent u wel eens in de Orchideeënhoeve geweest. In zevenendertig jaar is daar veel veranderd, met recente uitbreidingen zoals De Vlinder Vallei en de Lorituin. Maar achterover leunen doen ze daar niet. Sinds kort is er een nieuwe attractie van wereldformaat geopend: een zwevende bloementuin! Dit is een bekend fenomeen vanuit Japan en is een wondermooie bloemenbeleving en een intense ervaring van natuurschoon. In deze nieuwe tuin, geïnspireerd op de wereldberoemde kersenbloesemperiode,  beleeft u het hele jaar door de lente als nooit tevoren. Meer dan 1.200 kleurrijke hangplanten, vijvers, romantische prieeltjes en gezellige zitjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Heerlijk wegdromen onder een zee van bloemen. Wie wil dat niet...

Deze dagtocht is inclusief:
  • entree Orchideeënhoeve
  • pannenkoek
  • orchidee in cadeauverpakking

Rolstoelvriendelijke dagtocht
De formule om tijdens een dagje-uit slechts 1x in en uit te hoeven stappen is een schot in de roos gebleken. Het is geen wonder dat veel mensen die rolstoelgebonden of slecht ter been zijn verlangend uitkijken naar deze uitstapjes. Temeer daar bij deze arrangementen uitsluitend locaties worden bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants voor hen geen problemen opleveren. Natuurlijk is het ook bij deze tochtjes altijd mogelijk om in onderling overleg wat vroeger of later te vertrekken.

Groepsreizen op maat
Wilt u mooie en interessante locaties in Nederland ontdekken en houdt u van gezelligheid? Dan bent u bij Eemland Reizen aan het juiste adres. Bekijk alle groepsreizen of vraag offerte aan op basis van het aantal personen, uw voorkeursbestemming en data. Wij denken met u mee en leggen met plezier een groepsreis op maat aan u voor.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl