Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Nostalgische kermis of Museum Dansant in Brabant

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

08.30 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 65,00
35 personen € 56,50
45 personen € 51,50

Historische gezelligheid

  • Soet en Vermaak
  • Kermis van Weleer
  • Boekbaar van oktober t/m maart
Aan de rand van het Brabantse Hilvarenbeek staat het in Art Nouveau- en Tuschinskistijl gebouwde Museum Dansant. Het is een museum vol muziek. Als u naar binnen gaat waant u zich in het begin van 1900. In een sfeer die bepaald wordt door prachtige orgels, mahonie, kristal en spiegels beleeft u een programma dat u niet snel zult vergeten. Tijdens de rondleiding maakt u een reis door de tijd en beleeft u de gezellige sfeer van weleer. U verbaast zich over het magistrale Mortier-orgel en doet een dansje op de klanken van een mechanisch robot-orkest. Voor degenen die het museum al kennen maar toch nog eens zo'n gezellig middag willen hebben is er iets nieuws. 

De locatie is uitgebreid met een nostalgische kermis anno 1950. Op net zo’n humoristische wijze als boven, gaat u terug in de tijd maar nu naar de tijd toen de kermis nog 3 dagen het feest van het jaar was met o.a. het rad van fortuin, cinemascoop, vlooientheater etc. Een Brusselse wafel uit de salon van Victor Consael, suikerspinnen en andere attracties geven u weer dat spannende gevoel dat u in uw jeugd had, wanneer de kermis in aantocht was

Deze dagtocht is inclusief
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie met gebak
  • broodjeslunch met worstenbroodje
  • entree Soet en Vermaak
  • poffertjes, drankje, suikerspin, wafel
  • toerrit Brabant
Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl