Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Hmmmm, Dekselse pannetjes

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

09.00 uur

Terugkomst

17.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 49,50
35 personen € 39,50
45 personen € 35,00

Dat wordt smullen

  • Verwennerij bij Brasserie Kriebelz
  • Prachtige tocht over de Veluwe
  • Boekbaar augustus t/m november
Tja, na al dat binnen zitten van de afgelopen maanden bent u wel toe aan een leuk uitje. Lekker een stukje met de touringcar rijden via een mooie route en een lekker hapje eten. Waar kunnen we dan beter terecht bij Brasserie Kriebelz in Terwolde voor een lunch met de Dekselse Pannetjes. Wat een verrassing is dat toch altijd. Voor iedereen zijn er drie verschillende gerechten geserveerd in een authentiek pannetje.

U, als organisatie, kunt in overleg met ons drie gerechten kiezen uit het rijtje met stoofvlees van rund, lam of wild, goulash van edelhert, kipschotel, boerengehakt schotel, vispannetje, varkensfilet of de specialiteit varkensprocureur aan tafel gesneden. De maaltijd wordt compleet geserveerd met liefst zes bijgerechten. In het najaar zijn er ook pannetjes met verschillende stamppotten mogelijk. 

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie met gebak
  • stamppot pannetjes
  • tocht over de Veluwe
Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.


Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl