Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Ontdek het nieuwe Floriworld in Aalsmeer

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

13.30 uur

Terugkomst

17.15 uur

Prijs vanaf
35 personen € 33,50

Gepersonaliseerde bloemenshow

  • Entree Floriworld
  • Toertje Amstelland
  • Boekbaar in juli en augustus, daarna voor meerprijs
Bent u dol op bloemen en planten, stap dan het nieuwe FloriWorld in Aalsmeer binnen, op het terrein van de bloemenveiling. Hier wordt u onderdeel van de bloemen- en plantenwereld en ontdekt u wat deze groeiers en bloeiers met u doen in uw dagelijkse leven. Bij binnenkomst krijgt u een armbandje waarmee u veel shows kunt personaliseren. Houdt u van gele tulpen, of juist van roze lelies? Uw voorkeur duikt overal op, zelfs als behang in een huiskamer in een Amsterdams grachtenpandje!

Maar er is nog veel meer te zien en doen tijdens uw belevingsroute. Bekijk bijvoorbeeld Daan the Movie, een korte film over een bruidegom die op weg naar zijn trouwerij het bruidsboeket lijkt te zijn vergeten. Of maak een selfie in een bloemen- en plantendecor, laat u omringen door een kleurrijke bloemenzee en bekijk de kunstige creaties van topfloristen. Tussendoor glijden ruim 5.000 dagverse bloemen over rails door de hele attractie en het leuke is: aan het einde van de toer kunt u in de veilingruimte bieden op een bosje!

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • entree en beleving Floriworld
  • toertje Amstelland
Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl