Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Zeedierenpark Dolfinarium

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

13.00 uur

Terugkomst

18.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 51,50
35 personen € 44,50
45 personen € 41,50

Grootste zeezoogdierenpark van Europa

  • Spetterend spektakel
  • Toerrit Veluwe
  • Hele jaar boekbaar
De tijd dat het Dolfinarium Harderwijk alleen maar dolfijnen herbergde is verleden tijd. Naast dolfijnen zijn er ook zeeleeuwen, roggen, zeehonden, walrussen en een vermeldenswaardig aantal vissen. Het is uitgegroeid tot het grootste Zeedierenpark van Europa. Zonder de andere dieren tekort te doen, blijft de dolfijnenshow, die u kunt bijwonen, toch het klapstuk van het geheel. U maakt dan kennis met deze sterren van de zee. Door een nieuwe aanpak is het een spetterend spektakel van jewelste geworden. Maar ook de overige zeezoogdieren en duizenden vissen zijn het bekijken meer dan waard.

Welk jaargetijde het ook is de Veluwe verveelt nooit. Er zijn talloze mogelijkheden om dit prachtige gebied te doorkruisen. Op weg naar het Dolfinarium evenals op de terugreis zal uw chauffeur daar dankbaar gebruik van maken. U zult zich niet aan de indruk kunnen onttrekken dat zo'n toertochtje over de Veluwe steeds weer nieuw en boeiend aandoet. 

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • entree Dolfinarium
  • koffie met gebak inclusief naschenken
  • toerrit Veluwe

Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl