Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Eemland Rolstoeltouringcar

Eemland Rolstoeltouringcar
Eemland Rolstoeltouringcar
Eemland Rolstoeltouringcar
Vragen... wij bellen u
Aantal personen

62

Catering aan boord

Op bestelling mogelijk

Gemak

Toilet, koelkast en koffiebar

Entertainment

DVD, audio

Geschikt voor

Bedrijfsuitjes, groepsreizen, dagtochten

62-persoons touringcar

  • Rolstoel vriendelijk door rolstoellift
  • Maximaal 8 personen in rolstoel
  • Milieubewust reizen
Comfortabel reizen in rolstoeltouringcar
Ook rolstoelvervoer regelt Eemland Reizen voor u. Onze aangepaste touringcars maken de instap via een liftplateau mogelijk voor maximaal 8 personen in een rolstoel. Naast de personen die rolstoelgebonden zijn is er voldoende zitplaats voor mobiele passagiers. In de rolstoeltouringcar zijn elektrische rolstoelen beperkt mogelijk. De maximale afmeting bedraagt, 80 cm breed, maximaal 150 kg inclusief berijder, geen benen gestrekt vooruit. Alle rolstoelen worden voor de veiligheid vastgezet met een deltasteun. Naast de lift kunnen we voor de standaard touringcars ook een handige loopbrug inzetten die het in- en uitstappen vergemakkelijkt. Vanzelfsprekend zijn onze rolstoeltouringcar chauffeurs gecertificeerd voor rolstoelvervoer.

Niets is onmogelijk 
Aan boord van onze rolstoeltouringcars kunt u genieten van een vers kopje koffie met iets lekkers terwijl de gids vertelt over de bezienswaardigheden onderweg. 

Rolstoelvriendelijke dagtochten
Eemland reizen biedt ook een heel scala aan georganiseerde groepsreizen aan die uitermate geschikt zijn voor mensen die rolstoelgebonden of slecht ter been zijn. Bekijk de rolstoelvriendelijke dagtochten.

Milieuvriendelijk 
Het grootste deel van de Eemland standaard touringcars, waaronder de rolstoeltouringcars, is uitgerust met een Euro5 motor en voldoet hiermee aan alle wettelijke milieueisen. De moderne Euro5 motor geeft een beperkte uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl