Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Gent

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Opstaplocatie
Vertrek

zie opstapschema

Terugkomst

20.30 - 21.30 uur

Prijs

€ 49,50

City Trip historisch Gent

  • Vrijdag 19 juli 2024
  • Shoppen in historische stad Gent
  • Dagtocht
Veel van onze klanten vinden het fijn om op eigen houtje een historische stad met interessante musea en gezellige winkels te bezoeken. Voor hen is een dagje Gent een uitkomst! De binnenstad is autovrij en u vindt hier niet alleen de grote winkelketens, maar ook aparte boetiekjes met alles op het gebied van vintage kleding en interieur inrichting.

In de bus krijgt u leuke tips zoals een cadeauwinkel waar alles “zot” is, hippe restaurants met originele gerechten, chocolade winkels met handgemaakte pralines,  brocantesteegjes etc. In Gent treft u ook interessante musea zoals voor schone kunsten en voor design, de Sint Baafskathedraal is een bezoekje waard en u moet ook zeker een boottochtje maken op de Leie! U heeft er alle gelegenheid voor want we gaan rechtstreeks heen en terug en u kunt uw dagje uit verder helemaal zelf inplannen.

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per touringcar
  • koffie met gebak
  • vrije tijd in Gent
Opstapschema:
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn.

Meer informatie:
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl