Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Kibbelingcruise op de Zuiderzee

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

zie opstapschema

Terugkomst

17.30-18.30 uur

Prijs

€ 67,50

Varend verse vis eten

  • Vrijdag 2 augustus 2024
  • Boottocht vanuit vissersdorp Urk
  • Dagtocht, compleet verzorgd
Voor de aanleg van de Afsluitdijk was Urk een eiland in de Zuiderzee. Na de inpoldering is het eiland een deel geworden van het vaste land. De bewoners zijn echter nog altijd een zeer hechte gemeenschap met een apart dialect en bijzondere tradities.

Urk heeft nog steeds de grootste vissersvloot en visverwerkende industrie van ons land. Tijdens lunchtijd gooien we de trossen los in Urk en maakt u fijne boottocht langs de kust van Urk en langs het grootste windmolenpark van het IJsselmeer. Aan boord is het smikkelen geblazen met frites en heerlijk vers gebakken vis. Liever geen vis? Geef dit dan bij uw boeking door. Urk is bekend om haar klederdracht. Het wordt daarom extra leuk en gezellig omdat er een bewoner of bewoonster op de boot aanwezig is in klederdracht, die u alles zal vertellen over deze oude traditie. De koffiepauze ’s morgens gebruiken we op een fraaie locatie met uitzicht op het water.

Deze dagtocht is inclusief:
  • koffie en gebak
  • boottocht met plate service gebakken vis
  • demonstratie klederdracht
  • korte pauze in Urk

Opstapschema:
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer uw mogelijke vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn.

Meer informatie:
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U wordt 10 dagen voor vertrek gebeld over de definitieve vertrektijd.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. Wilt u meer weten, over deze dagtocht, bel ons dan gerust.

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl