Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Bollenvelden in 't Kennemerland

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

10.00 uur

Terugkomst

16.00 uur

Prijs vanaf
25 personen € 51,00
35 personen € 40,50
45 personen € 35,00

Krokussen en narcissen tijdens bollenuitstapje

  • Tapijt van krokussen
  • Pannenkoekenlunch
  • Boekbaar van half april t/m half mei
Een kleurenpalet dat zijn weerga niet kent ontrolt zich voor uw ogen wanneer we de bloeiende bloemenvelden in ’t Kennemerland gaan bewonderen. In april zijn er al de gele en blauwe tapijten van krokussen. Daarna is het de beurt aan de narcissen, hyacinten en veelkleurige tulpentapijten omstreeks eind april tot begin mei. Uw chauffeur zal een prachtige route langs al dit moois rijden.

In Castricum onderbreken we dit bollentoertje voor de pannenkoekenlunch in restaurant Johanna’s Hof. Na eerst genoten te hebben van de soep, kunt u vervolgens uw keuze bepalen uit 3 soorten pannenkoeken. Na zo’n bollenuitstapje zonder “bloemetje” thuis komen kan eigenlijk niet. Het bosje tulpen dat iedereen krijgt aangeboden is dan ook leuk meegenomen.

Deze dagtocht is inclusief:
  • drankje en pannenkoek (of koffietafel)
  • bosje tulpen
  • bollentoer
  • rolstoelvriendelijk
Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl