Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

3 daagse reis Hamburg in kerstsfeer

Array
Vragen... wij bellen u

Veilig online betalen via uw eigen bank Veilig online betalen via uw eigen bank

Vertrekdatum
Opstaplocatie
Vertrek

Zie opstapschema

Prijs

€ 299,00

Kerst in mooi Hamburg

  • vrijdag 29 november t/m 1 december 2024
  • Op bezoek in de oude Hanzestad
  • Meerdaagse reis o.b.v. halfpension
Wist u dat Hamburg de op één na grootste stad van Duitsland is? Deze levendige havenstad heeft u, als bezoeker, enorm veel te bieden. Het is een oude Hanzestad met vele historische gebouwen zoals het imposante Rathaus en de kenmerkende St. Michaelskerk ofwel De Michel zoals hij liefdevol wordt genoemd. Spectaculair om te zien is  de nieuwe concertzaal Elbphilharmonie. Daarnaast zijn er rondom de Ganzenmarkt prachtige winkelgalerijen. De stad baadt in een zee van licht met schitterende Kerstdecoraties en leuke kraampjes met Glühwein, lekkernijen en presentjes. Maar dit is niet alleen een reis voor winkelliefhebbers want uw chauffeur zal leuke aktiviteiten organiseren zoals een boottocht op de Elbe, een lichtjestoer ’s avonds door de stad of een bezoek aan Miniatur Wunderland, de populairste attractie van Duitsland. Hamburg is ook de musical-hoofdstad van Duitsland, met de meeste musicals na New York en Londen. Op de laatste dag kunt u ’s morgens vroeg nog even kijkje op de Fischmarkt. Dat wordt genieten van een bijzondere sfeervolle en afwisselende reis.
 
Accommodatie
U verblijft in Motel One Hamburg Altona. Motel One is een nieuwe designhotelketen. Het interieur is eigentijds, modern en de kamers zijn voorzien van alle comfort met eigen badkamer, lift, gratis wifi etc. De S-Bahn halte ligt op 10 minuutjes wandelen dus het staat u vrij om op eigen houtje de stad te gaan ontdekken als u dat wilt.

Prijs en verzorging
  • € 299,00 per persoon
  • Verblijf op basis van logies / ontbijt
  • Op de heenreis een kopje koffie met gebak
  • Op de terugreis een 3-gangen afscheidsdiner
  • Niet inbegrepen zijn uitgaven van persoonlijke aard die optioneel zijn zoals entrees van bezienswaardigheden, rondvaart etc.
Toeslagen
Eenpersoonskamer toeslag € 79,00.

Opstapschema
Eemland Reizen maakt gebruik van diverse opstaplocaties. Selecteer de vertrekdatum en bekijk welke opstaplocaties op deze dagtocht van toepassing zijn.

Meer informatie
Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging, welke tevens uw instapbewijs is voor uw reis. U ontvangt 10 dagen voor vertrek uw definitieve reisbescheiden met daarin op de vertrektijd vermeld. Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan behouden wij ons het recht voor om deze tour te annuleren. Ook hierover zullen wij u tijdig informeren. 
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl