Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Architectuur en havens in Rotterdam

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

08.30 uur

Terugkomst

17.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 77,00
35 personen € 65,50
45 personen € 58,50

Rotterdam vanaf het water

  • Bezoek de grootste overslaghaven ter wereld
  • Rondvaart met Spido
  • Hele jaar boekbaar
Om Rotterdam en zijn havens te ontdekken is een rondvaart met de Spido de aangewezen manier. Varen door de grootste zeehaven ter wereld tussen het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen is een belevenis van jewelste. Je ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan je voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tijdens de vaartocht komt u alles te weten over het vaargebied door middel van beeld en geluid. Zo wordt u niet alleen geïnformeerd over de interessante feiten van de Rotterdamse haven maar ook over de architectuur, infrastructuur en vele andere boeiende facetten van het bruisende Rotterdam.
 
Wilt u iets bijzonders? Het is ook mogelijk het programma uit te breiden met een havengids, waarmee u locaties in de haven kunt bezoeken die anders gesloten blijven. Ook een bezoek aan Futureland, het informatiecentrum over de nieuwe Maasvlakte is reuze interessant. Is uw gezelschap nog voldoende goed ter been? Neem dan beslist een kijkje in de nieuwe overdekte Markthal, met marktkraampjes en restaurants en culinaire verrassingen vanuit de hele wereld. De heenreis naar Rotterdam onderbreken we in Kinderdijk, wereldberoemd om haar molengroep
 
Deze dagtocht is inclusief:
  • koffie met gebak
  • koffietafel met kroket
  • rondvaart Spido 
  • toer door Hollands midden

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 
 
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl