Nieuwe Havenweg 73
1216 BN Hilversum

T: 035 - 623 42 47
E: info@eemlandreizen.nl

Wij zijn geopend
maandag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30

Bloesemtocht

Array
Vragen... wij bellen u
Vertrek

13.00 uur

Terugkomst

17.30 uur

Prijs vanaf
25 personen € 36,50
35 personen € 28,00
45 personen € 23,50

Bloesempracht in de Betuwe

  • Mooie rondrit langs de boomgaarden
  • Genieten van natuurschoon
  • Boekbaar van half april t/m begin mei
Het is een feest voor het oog wanneer medio april pastelkleurige bloesems aan de fruitbomen de natuur opvrolijken. De landstreek tussen de Kromme Rijn en de Lek telt talloze boomgaarden die dan in volle bloei komen. Ook de fruittuinen van de Betuwe laten zich dan niet onbetuigd. Met de touringcar zullen we met u een leuke toer kris kras door een van deze gebieden maken. De keus is aan u welke streek dat wordt. U kunt dit arrangement evt. uitbreiden met een boottocht op de Linge of een bezoek aan boerderij De Tip in Herveld of een bezoek aan een bloemenkwekerij.

Deze dagtocht is inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie met gebak
  • bloesemtocht

Rolstoelvriendelijk 
U stapt tijdens deze dagtocht slechts één keer in en uit. Mensen die rolstoel gebonden of slecht ter been zijn kijken hier verlangend naar uit. Er worden uitsluitend locaties bezocht waar de toegankelijkheid van de toiletten en de restaurants geen problemen oplevert. Natuurlijk is het mogelijk om in overleg vroeger of later te vertrekken.

Eemland Reisregels
Lees vooraf de reisregels voor groepsreizen zoals de tarieven voor deelnemers en begeleiders, wijzigingen in aantal personen en type touringcar, de verzorging van drankjes en maaltijden alsmede speciale aanbiedingen.
 

Liever reserveren via telefoon of mail?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.30 uur
 
Tel: 035 - 623 42 47
Mail: info@eemlandreizen.nl